Lajme Udhëtime

‘Misterioze dhe tërheqëse’, ja disa vende të braktisura që na nxisin ti vizitojmë

Këto janë vende diku në botë të braktisura nga dora e njeriut kohë më parë, duke lënë natyrën që ta “përvetësojë”. Ata shpesh të japin një pamje që është sa interesante dhe e frikshme.

Ata na japin pamjen e një peizazhi në të ardhmen, ku njerëzimi nuk ekziston më. Këto imazhe japin një ndihmë për të menduar për të ardhmen e botës.

Ne nuk duhet që ta injorojmë seriozitetin e këtij problemi, ndërsa ndajmë misteriozen e bukurisë së këtyre vendeve.

Related posts

Jeta ne çift… Gjërat që nuk duhen bere kurrë

Maria news

Dorëheqja e Valdrin Pjetrit, Balla thirrje institucioneve

Mila

Sondazh në FEUT, studentët e ndarë 30% mësim, 70% bojkot

Mila
Na Kontaktoni!