HomeModa

Moda e kesaj vjeshtë

Moda e kësaj vjeshte është ajo me pantallona të gjera. Është një stil shumë i rehatshëm pantallonash te cilat mund ti kombinoni shumë lehtë.

Pantallonat e gjera apo trecerëkëshe apo dhe fundet e gjera e të gjata janë shumë trend në modë këtë vjeshtë. Ato janë praktike, të kombinueshme dhe të bëjnë të ndihesh rehat në punë.

Mund t’i kombinoni me një veshje totalisht të bardhë ndonjë fustan e të thyeni monotoninë me një rrip në një ngjyrë tjetër – si pershembull një rrip i verdhë.

Bëni një ditë pushim xhinseve duke kombinuar bluzën tuaj me pantallona të gjëra shumëngjyrëshe,do të dukeni shumë bukur.
Pantallonat e gjera faktikisht mund ti vishni gjatë gjithë vitit – pershembull në sezonin e dimrit mund t’i kombinoni me një palë çizme të gjata.


TË NGJASHME