HomeTeknologji

Modelet e Samsung Galaxy S10 marrin çertifikimin e FCC të SHBA-së

Samsung është gati të lançojë serinë Galaxy S10 në ngjarjen Galaxy Unpacked më 20 shkurt në San Francisko. Para ngjarjes madhështore të Samsung-ut, tre modelet e ardhshme – Galaxy S10, dhe Galaxy S10 E – kanë marrë çertifikimin e FCC të SHBA, duke hapur rrugën për disponueshmërinë e tyre në treg në Shtetet e Bashkuara. Përveç kësaj, varianti Exynos 9820 e Galaxy S10 + është parë në Geekbench, duke postuar një rezultat të lartë krahasuar me variantin Snapdragon 855 të Galaxy S10 +.

Çertifikimi i FCC i SHBA për tre modelet Galaxy S10 dmth. SM-G970U (Galaxy S10 E), SM-G973U (Galaxy S10) dhe SM-G975U (Galaxy S10 +) tregojnë se tre produktet e Samsung kalojnë të gjitha lidhjet dhe kërkesat e sigurisë të përcaktuara nga agjencia rregullatore dhe janë gati në kohë për tregun e SHBA. Dokumentet e FCC gjithashtu zbulojnë se tre produktet Galaxy S10 do të kenë mbështetje për Bluetooth LE, NFC dhe WiFi 802.11ax, e dyta gjithashtu e njohur si WiFi 6.

Dokumentet e çertifikimit të FCC-së gjithashtu përmendin diçka të quajtur “Transferimi i energjisë me Wifi“, që përshkruhet si aftësia e Galaxy S10 për të “marrë ose transmetuar një sinjal të fuqisë AC përmes induksionit magnetik (MI) ose rezonancës magnetike (MR). Çfarë do të thotë kjo është se Galaxy S10 + do të jetë në gjendje të ngarkojë me valë një smartphone tjetër të përputhshëm, vetëm duke e vendosur panelin e pasmë në kontakt me produktin e Samsung.

Përveç çertifikimit nga FCC krahas Galaxy S10 dhe Galaxy S10 E, Galaxy S10 + është zbuluar edhe në Geekbench me numrin e modelit SM-G975F. Pajisja e parë në Geekbench është varianti Exynos 9820 e Galaxy S10 + dhe prania e saj në platformën benchmarking u dokumentua fillimisht nga DroidHolic.


TË NGJASHME