HomeModa

Modelet elegante të flokëve për zonjat mbi 50 vjeç

Vajzat janë gjithnjë të fokusuara që flokët e tyre të jenë sa më të rregullta dhe të bukura.

Shpesh ngjyra dhe prerja e tyre luajnë rol të rëndësishëm për secilën femër dhe imazhin e saj.

Por ndërsa mosha kalon, edhe modelet ndryshojnë.

Më poshtë janë disa modele elegante, për zonjat mbi 50 vjeçe.


TË NGJASHME