HomeModa

Modelet më të bukura të thonjve për festa

Atmosfera e festave ndihet në ajër, dhe çdo gjë rreth nesh duket se bërtet në heshtje “Erdhën festaaat” !

Shumë prej nesh kanë filluar numërin mbrapsht e ndonëse me përgatitjet mund të mos keni filluar ende, Sipas Cosmopolitan, thonjtë e artë, të kuq e me xixa janë trendi i këtij sezoni dhe të kësaj atmosfere festive.


TË NGJASHME