HomeModa

Modelet më të reja të xhinseve për këtë sezon

Po ju paraqesim tri modele xhinsesh të cilat patjetër duhet t’i keni këtë sezon:

1. Xhinse me detaje të grisura apo të lëkurës

Zgjidhni modelet të cilat nuk janë të ngushta, por më shumë modele klasike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Xhinse me pjesë të zbardhura

Fjala është për pjesët paksa të zbardhura të cilat krijojnë efektin e hijes dhe i zbukurojnë skajet e xhinseve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Xhinse të cilat përbëhen nga dy ngjyra të ndryshme 

Dy ngjyra të ndryshme janë shumë në trend. Fjala është për teknikën me të cilën krijohet ky efekt i pazakonshëm i xhinseve.


TË NGJASHME