HomeTeknologji

Modeli më i ri BMW X7 publikohet para panairit në Los Angeles

Kompania gjermane, BMW lançon modelin më të ri X7.

Kompania do të paraqesë SUV-in e tij më të madh para premierës zyrtare në panairin e veturave që do të mbahet muajin e ardhshëm në Los Angeles.

Pak javë para premierës zyrtare, fotot e publikuara  tregojnë enterierin e SUV-it më të madh dhe më luksoze të BMW-së.

Pamjet e ulëseve të pasme tregojnë më shumë hapësirë për udhëtarët, ndërsa befason pamja “e zakonshme” e vrimave të ventilimit, duke pasur parasysh se bëhet fjalë për SUV-in më të shtrenjtë të BMW-së.


TË NGJASHME