HomeModa

Modeli më trend i xhinseve në 2019-n

Me vitin e ri na vijnë edhe modele dhe trendë të rinj, ndërkaq interesim të veçantë do t’ju tërheqin ndryshimetmodë, kur është fjala për xhinset.

Në të vërtetë, sivjet nga froni i modës zbresin ato që për shumicën janë të preferuara, xhinset e ngushta.

Meqenëse në skenën e modës, gjatë sezonit të kaluar janë prezantuar disa modele të xhinseve, ekspertët e modës konsiderojnë që xhinset më të preferuara sivjet do të jenë ato me prerje të ngushtë.

Më të përshtatshme janë kombinimet e veshjeverehatshmestilit të rrugës, prandaj për shumicën e femrave do të jetë zgjedhja e parë për veshje të përditshme, me rastin e daljes nga shtëpia.

Posaçërisht interesante janë modelet e zeza dhe të bardha të këtyre xhinseve, të cilat mund të kombinohen me detajet e ngjyrave interesante!


TË NGJASHME