HomeShowbiz

Modelja e njohur kritikohet për mënyrën se si e mban fëmijën e saj

Piers Morgan ka kritikuar modelen Emily Ratajkowski për mënyrën se si e mbajti djalin e saj tre muajsh në një fotografi.

Ratajkowski postoi një fotografi në llogarinë e saj në Instagram duke mbajtur foshnjën Sylvester me një krah rreth tij, të veshur me rroba banje.

Morgan, një baba i katër fëmijëve, ndau imazhin në llogarinë e tij në Twitter dhe tha: “Nuk duhet ta mbani kështu një fëmijë @emrata – dhe miliona ndjekësit tuaj nuk duhet të inkurajohen të bëjnë të njëjtën gjë. I lumtur t’ju jap disa këshilla nëse keni nevojë për to.”

Modelja, e cila ka 26.7 milionë ndjekës në Instagram, postoi një seri fotografish me Sylvester një ditë para ditëlindjes së saj të 30-të me mbishkrimin: “Eve Bday me partnerin e ëndrrave të pushimeve”.

Fotoja e parë e tregonte atë duke e mbajtur djalin e saj me një krah, por fotot e mëvonshme e tregojnë atë duke e mbajtur dhe përqafuar me të dy krahët.

Komenti i ish-prezantuesit të “Mirëmëngjesit në Britani” tërhoqi reagime të ndryshme. Disa njerëz ranë dakord me kritikat e tij, ndërsa të tjerët mbrojtën Ratajkowski.

Një person sugjeroi që Ratajkowski “të marrë këshilla nga një mami e kualifikuar për mbajtjen e një foshnje”, duke shtuar: “Ajo do të zbulojë se edhe në këtë ditë dhe moshë, mbështetja e kokës së foshnjës është thelbësore për shëndetin dhe sigurinë e çdo foshnje të re.”

Nicola Keaney, nënkryetari i trendeve në Twitter, komentoi: “Imagjinoni t’i thoni një nëne të re se si duhet ta mbajë fëmijën. Ai e ka etiketuar atë për të marrë një reagim për të amplifikuar profilin e tij të lodhur…”

Në përgjigje, Morgan tha: “Nëse ajo zgjedh të përdorë foshnjën e saj si një mbështetëse për të promovuar [veten] e saj në 27 milionë njerëz në Instagram, ajo po e mban atë fëmijë në një mënyrë të rrezikshme, është në të vërtetë detyra e çdo qenie njerëzore t’i tregojë e asaj një mënyrë që foshnja të mos dëmtohet”.


TË NGJASHME