HomeShowbiz

Moderatorja shqiptare tregon personin, që e ka inspiruar të bëhet kjo që është sot

Pothuajse çdo person e ka një idhull që e frymëzon e e inspiron pë të bër gjërat në të ardhme.

Moderatorja Einxhel Shkira, na tregoj se kush është inspirimi i saj me anë të një shkrimi të gjatë në InstaStory.

Ajo tregoj se inspirimi i saj ka qënë Ambra Angolini, cila moderonte emisionin më të famshëm në Itali 25 vite më parë, “Non e la Rai”.

“Ambra, idhulli im i parë dhe i fundit në ekran. Kur e pashë për herë të parë isha shumë e vogël, por e kuptova se kush dua të jem dhe çfarë doja të bëhesha kur të rritesha. Që nga ajo ditë doja të isha si Ambra, jo të imitoja atë, por të inspiroja njerëz dhe vajza të tjera të ëndërrojnë, që ashtu si unë një njeri i vetëm bëri që sot të jem këtu ku jam, të bëj këtë që bëj e të jem kjo që jam të bëj këtë që bëj e të jem kjo që jam. Sa energji dhe influenc mund të përçoj një njeri sa të udhëzoj rrjedhën dhe ëndrrat e një vajze!! Mjafton një çast një fjalë një njeri që të nis ëndrra dhe puna të çon drejt saj!” shkruan ndër të tjera Einxhel.


TË NGJASHME