HomeShowbiz

Monika ironizon Beniadën: “Ke pritur dhe përcjellë 30 veta”

Monika dhe Beniada e kanë nisur ditën duke folur për ndarjen e çmimeve që u bë mbrëmjen e kaluar, ku Beniada u shpall si më punëtorja.

Teksa po bënte grimin sot, Monika i tha se duhet t’i thojë babai që ka pritur e përcjellë 30 veta me ato duar, ndërsa Beniada iu përgjigj duke thënë se ia puthin të gjithë duart.

Monika: 30 veta kanë pritur këto duar thuaj babit. 30 vjet thuaj o bab. I kam larë e i kam gatuar. Ty dhe mamin thuaj nuk ju kam asgjë. 30 prita e përcolla, dola si zonjë, si fisnike. Ke bërë goxha gocë thuaj.

Beniada: Ka bërë një gocë yll bote babi, m’i puthin duart të gjithë.


TË NGJASHME