HomeModa

Mos hiqni dorë nga ky model thonjsh këto muaj!

Me siguri ju kujtohet mirë trendi i sandaleve plastike dhe transparente që tregojnë fare mirë çdo detaj të këmbës suaj. Ky trend, është kthyer sërish në 2019-ën, por është shndërruar në art për thonjtë.

Thonjtë më të famshëm të momentit janë me ngjyra të ndryshme, por transparentë. Bien në sy mi kilometra larg dhe duken një mrekulli në Instagram. Fillojmë?

Pak para pushimeve, tregojini estetistes këto thonj. Në duar të nxira asgjë s’rri më bukur se kjo ngjyrë!

Transparente, me ujëra dhe motive të ndryshme.

Nëse doni diçka më të thjeshtë, drejtohuni tek këto ngjyra.

Këto muaj janë idealë për një trend si ky!

Baza transparente mund të ndërthuret me detaje si këto nëse ju pëlqen të eksperimentoni

Neoni është në modë, mos harroni!


TË NGJASHME