HomeLajme

Mos i pyesni kurrë stjuardesat për këtë gjë, ato thjesht do ju gënjejnë

Për shumë njerëz, një nga aspektet më argëtuese të fluturimit duhet të jetë shikimi nga dritarja dhe përpjekja për të kuptuar saktësisht se në cilën pjesë të botës po fluturon avioni aktualisht. Shpesh, pasagjerët do t’u drejtohen stjuardesave për informacione në këtë drejtim, duke supozuar natyrshëm se do të jenë në gjendje të përcaktojnë vendndodhjen e tyre me saktësi eksperte.

Megjithatë, një individ që pretendon të jetë stjuardesë thotë se kjo nuk është aspak e vërtetë, duke thënë se stafi thjesht do të shpikë diçka edhe nëse nuk e di përgjigjen e vërtetë.

Sipas stjuardesës anonime, nuk ka gjasa që një anëtar i stafit të dijë se ku ndodheni nëse nuk po fluturojnë mbi diçka “të dukshme”.

Ata vazhduan t’i këshillojnë pasagjerët se çdo përgjigje nga stafi në avion me shumë mundësi është thjesht e shpikur. Natyrisht, nëse nuk jeni një mësues gjeografie veçanërisht me sy shqiponjë, ka të ngjarë që thjesht ta pranoni çdo gjë që ju thonë.

Ky informacion u zbulua në forumin e njohur të shoqëruesve të fluturimit në Reddit, në përgjigje të një pyetjeje të bërë nga përdoruesi kureshtar me emrin “Apprehensive_Kiwi_12”./ GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME