HomeShowbiz

Mosha është thjesht një numër! Dhe këtë ua vërtetojnë këto femra të showbiz-it

Ju kurrë nuk jeni shumë e moshuar për t’u dukur përrallore dhe këto gra e vërtetojnë këtë shumë mënyra. Nga Salma Hayek e cila ende shkëlen me bikini e deri te Jennifer Aniston e cila vazhdon të qëndrojë si një 20-vjeçare.

Këto gra na tregojnë se mosha nuk duhet të jetë pengesë për të shkëlqyer..

Salma Hayek, 54 vjeç

Jennifer Lopez, 51 vjeç

Celine Dion, 52 vjeç

Halle Berry, 54 vjeç

Madonna, 62 vjeç

Cindy Crawford, 54 vjeç

Nicole Kidman, 53 vjeç

Elle Macpherson, 56 vjeç

Catherine Zeta-Jones, 50 vjeç

Kylie Minogue, 52 vjeç

Jennifer Aniston, 51 vjeç

Courteney Cox, 56 vjeç

Julianne Moore, 59 vjeç

Goldie Hawn, 74 vjeç

Mariska Hargitay, 56 vjeç

Vanessa Williams, 57 vjeç

Demi Moore, 57 vjeç

Jane Lynch, 60 vjeç

Angela Bassett, 62 vjeç

Jane Seymour, 69 vjeç


TË NGJASHME