HomeShowbiz

Motrat Kardashian nuk dinë të ndalen edhe Kourtney vendos të “ngacmojë” fantazinë e fansave

Kourtney Kardashian vazhdon ti përmbahet një regjimi të rreptë shëndetësor dhe fitnesit.

Ditët e fundit ajo ka vërtetuar se puna e saj po paguhet, kur u zhvesh për një foto.

40 vjeçarja tregoj barkun e saj të sheshtë në një foto në pasqyrë duke na lën që të kuptohet se Kourtney vazhdon të jetë në forma perfekte pavarësisht moshës së saj.


TË NGJASHME