HomeShowbiz

Motrat Koçi paskan një të përbashkët

Janë të dyja motra dhe të dyja këngëtare mjaft të suksesshme, por duket se Greta dhe Eni Koçi kanë edhe diçka tjetër të përbashkët.

Bëhet fjalë për “dashurinë” për ngjyrën e zezë në veshje. Si Greta si Eni kanë publikuar në profilet përkatëse në rrjete sociale foto ku tregojnë se pëlqejnë shumë të vishen me ngjyrën e zezë.

Greta ka shkruar: “Po jam vajzë dhe nuk e pëlqej rozën. Ngjyra ime e preferuar është e zeza.”

Ndërkohë Eni në një tjetër foto ku gjithashtu lajmëron produksionin e ri muzikor “Edhe sot”: “E zeza është ngjyra ime e lumturisë,”-përfundon Eni në rrjete sociale.


TË NGJASHME