HomeLajme

Mozaik kontrastesh, fotografi francez sjell fotografitë më të bukra të Vietnamit (FOTO)

Réhahn, një fotograf francez, udhëtoi në më shumë se 35 vende dhe njëri prej tyre doli të ishte Vietnami. Duke filluar me këtë vizitë të parë, u bë një udhëtim i gjatë kërkimi dhe zbulimi për mënyrën e jetesë së atij komuniteti dhe kulturës së vendit.

Ai madje krijoi një projekt fotografik që kapi “shpirtin” e vërtetë të njerëzve të atij vendi, në jetën e tyre të përditshme.

Ne duam që të ndajmë disa nga këto foto me ju, të cilat tregojnë edhe bukuritë e Vietnamit!


TË NGJASHME