HomeShowbiz

Mozzik dhe Loredana: dashuria e tyre “Nisi me një follow në Instagram!”

Mënyra më e mirë për të shprehur ndjenjat dhe për të përcjellë mesazhe është muzika.

Pikërisht këtë gjë bëjnë edhe Mozzik me Loredanën në këngën e tyre më të re “Romeo & Juliet”. Çifti këndon  për mënyrën sesi nisi romanca mes tyre dhe dashurinë që ndjejnë për njeri tjetrin.

Dhe për këte ata falenderojne Instagramin:

“T’kom drogë, t’kom ven

Me ty u nis gjithcka ni follow n’Instagram

T’shkrujta, t’shkrujta dhe… s’e lujta

Erdha n’dhomë tone edhe vujta

Për ty jam veç ni gjarpër, ta maroj…

Me ty e ndaj ditën, me ty e ndaj natën

Me ty e ndaj kadën, bukën, pjatën”

Kjo eshtë një pjesë e vogël e kengës së tyre më të re Romeo & Juliet

Mozzik-ut i ka tërhequr vëmendjen pamja e Loredanës dhe është shtyrë t’i bëjë një ftesë në rrjetin social. Më pas kanë nisur të shkëmbejnë mesazhe, ndërsa njohja e tyre kaloi në fazën e lidhjes.

 


TË NGJASHME