HomeModa

Mrekullitë e makeup-it! Disa transformime nusesh para dhe pas grimit të dasmës

Çdo nuse është e bukur dhe i gjithë grimi i dasmës është i veçantë, por ka diçka që të lë pa frymë në pamjen tradicionale të nusërisë.

Artistja e grimit Zunaira thekson bukurinë e secilës nuse të saj që ka marrë përsipër ndërkohë që mundohet t’i përshtatet edhe kulturës së tyre.

Si rezultat, klientët e saj ndihen si mbretëresha në ditët e tyre më të rëndësishme të martesës. Shfletoni galerinë për të parë mrekullitë që janë bërë me këto nuse.


TË NGJASHME