HomeShëndeti

Doni flokë të shëndetshëm? Ja zgjidhja!

Ndihmon në rritjen e flokëve

Nëse flokët e tu janë të mbushur me toksina dhe me substanca kimike, ata nuk do të mund të rriten si duhet. Soda e bukës ndihmon në pastrimin e thellë të flokëve. Jo vetëm kaq, soda e bukës dhe pastrimi i thellë që do të sigurojë ajo për flokët do të bëjë që këta të fundit të rriten më të fortë dhe më të shëndetshëm.

Eleminon klorin

Klori mund të dëmtojë shumë flokët tuaj. Për më tepër, ai mund të ndikojë edhe në ndryshimin e ngjyrës së flokëve. Soda e bukës eleminon klorin nga flokët, duke evituar kështu të gjitha dëmet e mundshme që mund të shkaktohen prej tij.

Eleminon mbetjet e produkteve

A e dinit që mbetjet e produkteve të flokëve, mund t’i bëjnë këto të fundit të rënda dhe me yndyrë. Gjithsesi mos u shqetësoni soda e bukës i pastron flokët tuaj në thellësi. Kjo nga ana tjetër bën që flokët tuaj veç pastërtisë, të fitojnë edhe shkëlqimin e munguar.


TË NGJASHME