HomePolitikë

Mungon Gjinushi/ Nis me debat mbledhja e komisionit të arsimit

 Ka nisur me debat mbledhja e komisionit të arsimit, mes kryetares së Komisionit dhe nënkryetarit të Akademis së Shkencave.

Debati ka nisur për shkak të mungesës së Gjinushit dhe ardhja ne vend të tij Vasil Toles.

Mungon Gjiinushi dhe ne vend te tij është Vasil Tole.

Fatjona Dhimitri: Në çdo mbledhjen tonën, keni qenë vetëm ju, nuk ka ndonjë ekspert tjetër në akademinë e shkencave?

Tole: Ne kemi marre një njoftim zyrtar nga ju dhe akademia vendosi që perfaqësues të isha unë si nënkryetar.

Dhimitri: Normal, si të kërkoni që të dekompozoni akademinë, vetëm ju do caktoheni.

Tole: Nuk e di nëse është gjetur fjala e duhur sepse fjala dekompozim përdoret për produktet bujqësore.


TË NGJASHME