HomeLajmi i Fundit

Murataj agresiv e brutal, ndikim dhe tek…

Gazetarja Klodiana Lala ka thënë se autoritetet ligjz-batuese ka dështuar në mbikëqyrjen e grabitësit Admir Murataj. Sipas saj ai ka qenë një njeri i mirëpërgatitur dhe tepër agresiv.

“Në dosjen e ardhur nga Greqia, thuhej se është një person agresiv, brutal dhe është ndikues mbi anëtarët e tjerë. Ka aftësinë të rekrutojë njerëz shumë të besuar dhe njerëz të administratës. Fakti që ia doli të bëjë të këto grabitje e duke mos lënë viktima. Në këndvështrimin tim Murataj nuk ka patur qëllim të vrasë. Unë them këtë gjë që është qëlluar nga 10-15 metra”, tha gazetarja.

Kush e vrau, policia apo grabitësit e tjerë? Sipas gazetares edhe familjarët kanë dyshime por është vetëm hetimi që do e nxjerrë./Opinion.al