HomeSociale

Ndërhyrja e policisë në auditore, me kërkesë të UT

Universiteti i Tiranës ka nisur për Policinë e Shtetit një shkresë  ku i kërkohet ndihmë dhe asistencë uniformave blu për garantimin e rendit dhe sigurisë për vijimin e procesit normal akademik.

Në shkresë thuhet se policia është e nevojshme edhe për ruajtjen nga dëmtimi i ambienteve që kanë bërë disa individë.


TË NGJASHME