HomeLajmi i Fundit

Ndërprerje të energjisë elektrike/ Ja zonat dhe oraret

OSHEE njofton se sot do të ndërpritet energjia elektrike në disa zona të Tiranës. Përveç zonave OSHEE bën publike edhe oraret e ndërprerjes së energjisë elektrike në Tiranë.

Kjo ndërpreje vjen nga puna që po bëhet për rikonstruksionin e kabinave elektrike.

Sot do të ndërpritet energjia në:

09:00 – 15:00
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”, “Odhise Paskali”, “Hoxha Tasim”

09:00-13:00
Pjesërisht rruga “Muhamet Gjollesha” pranë “21 Dhjetorit”