HomeShowbiz

Ndërroi jetë shtatë vite më parë, Ronela Hajati bën gjestin prekës për mashkullin e jetës

Ronela Hajatin kujton me veper babain e ndarë nga jeta 7 vite më parë, e bën tatuazh të përjetshëm. Këngëtarja nëpërmjet një fotoje të shpërndarë në instagramin e saj ka treguar anën e saj njerëzore dhe mjaft të ndjeshme sic është ajo e mallit për njeriun e zemrës.

Dhimbja e malli thyejnë cdo ekstravagance duhet të themi, pasi keëgetarja në fjalë njihet si tip i tillë. Këngëtarja Ronela Hajati është e njohur për natyrën e saj pa komplekse, por së fundmi ka treguar anën e saj të brendshme.


TË NGJASHME