HomeLajme

Ndërtimi i shkollës te UBT, pedagogët dhe studentët marrin vendimin drastik

Asambleja e Universitetit Bujqësor ka vendosur që të përshkallëzojë protestën e nisur prej ditësh, kundër ndërtimit të shkollës në zonën e fidanishtes së universitetit. Mësohet se universiteti ka vendosur bojkotimin e mësimit dhe vazhdimësinë e protestave.

Kujtojmë që prej tre ditësh tashmë, pedagogët dhe studentët e kanë kundërshtuar ndërtimin e shkollës pasi sipas tyre kjo cënon territorin e universitetit, ndërkohë nga ana tjetër bashkia pretendon se shkolla është nevojë për komunitetin.


TË NGJASHME