HomeLifestyle

Ndodh edhe kjo! Hapet klubi i natës vetëm për fëmijë

Tashmë mund të ketë edhe clube për fëmijë. Në New York është krjuar clubi më i ri ‘Fuzipop’, posaçërisht për fëmijët e moshës 6-12 vjeç dhe prindërit e tyre, ndërsa DJ i këtyre partive që mbahen pasdite është një fëmijë 9 vjeçar.

Ideja ka lindur sepse fëmijët shpesh kërkojnë të jenë pjesë e eventeve të tilla si ambiente kërcimi duke dashur të bëjnë si motra apo vëllai që janë më të mëdhenj në moshë.

Realizuesit e këtyre diskove për fëmijë kanë menduar edhe për prindërit të cilët gjithashtu mund të argëtohen teksa shoqërojnë fëmijët e tyre.


TË NGJASHME