HomeModa

Ndryshim në ngjyra, ja sugjerimet për të qenë gjithmonë chic

Po, është koha e ngjyrave të errëta dhe të zymta, por kemi kaq shumë ngjyra dhe cilësi të tjera që pritet të dalin se fundmi në modë. Prisni të shikoni pantallona, triko, funde, xhaketa dhe pallto ne tonet e ngjyrave te lëkurës. Por ndoshta tonet me chic, do jene deve klasike, kaki e mbytur dhe karamel. Moda transformohet dhe ndryshimet që bëhen në mënyrë të shpejtë nganjëherë na e bëjnë mjaft të vështirë për të mos humbur në shumëllojshmërinë e produkteve të reja

Ju mund të mendoni se jeni duke u veshur sipas modës së fundit tani, por para se ju ta kuptoni moda e fundit mund të kalojë në një drejtim plotësisht tjetër.

1

1. E gjelbër e mbyllët

2

2. Rozë

3

3. E kaltër e mbylltë

4

4. Vishnje

5

5. Të gjitha hijet e ngjyrës së portokalltë

6

6. Vjollcë dhe e jorgovantë

7

7. E kaltër mbretërore


TË NGJASHME