HomePolitikë

Ndryshime në qeveri, Ndrecaj merr postin e rëndësishëm

Plarent Ndrecaj është emëruar Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Brendshme. Ndreca zëvendëson në detyrë Dritan Palnikaj, i cili emërohet Këshilltar i Kryeministrit.

Plarent Ndreca ka mbajtur poste të rëndësishme në Ministrinë e Arsimit dhe në atë të Mjedisit. Ai ka mbajtur postin e Sekretarit të Përgjithshëm pranë Ministrisë së Arsimit. Ndërsa, më pas kaloi sekretar i Përgjithshëm pranë Ministrisë së Mjedisit të drejtuar nga Blendi Klosi..


TË NGJASHME