HomeShowbiz

Ndryshon procedura, të nominuarat e kësaj jave janë tre vajza

Pjesë e spektaklit të djeshëm ishin edhe nominimet. Ndryshe nga herët e tjera kjo proçedurë ndodhi si një zinxhir ku secili shpëtonte banorin e tij të preferuar.

Tre banorët të cilët mbetën në fund të këtij zinxhiri do të ishin automatikisht të nominuarit e radhës. Si rezultat, të nominuarat e kësaj javë janë Einxhel, Beniada dhe Beatrix.

Banorët nuk e dinë por publiku këtë herë do të zgjedhë të preferuarin e tyre dhe jo atë të cilin ata do të duan të eleminojnë.


TË NGJASHME