HomeSociale

“Ne jemi gjysma e botës”, Leyla Moses mesazh për të gjitha femrat

Zëvendës ambasadorja amerikane në Shqipëria, Leyla Moses-Ones në Ditën Ndërkombëtare të Gruas ka ndarë me të gjithë ndjekësit mesazhin e saj për festën e 8 Marsit dhe rolin e rëndësishëm që luajnë gratë në ambasadën e tyre por edhe në të gjithë botën.

Gjysma e Botës duke iu referuar të gjithë femrave në të gjithë botën, Moses thotë se në staf ka shumë gra, e të gjitha bashkë punojnë, fuqizojnë, frymëzojnë dhe çojmë përpara ide. “Ne jemi nëna, kolege, bashkëshorte dhe motra”.


TË NGJASHME