HomeShowbiz

Në një ditë të zakonshme, këto të famshme duken kështu…

Kurdoherë të kuruara përpara ndriçimit të kamerës, veshur nga stilistët më në zë të botës teksa shkelin përgjatë tapetit të kuq, por si duken në përditshmërinë e tyre disa nga VIP-et më të famshme.

Dikush zgjedh “të ruajë stadin”, e ndërsa një tjetër preferon të shëtisë e palyer dhe e veshur fare thjeshtë.


TË NGJASHME