HomeTeknologji

Në prag të shembjes por këto ndërtesa lanë pa fjalë edhe inspektorët (FOTO)

Kontrolli teknik i ndërtesave mund të shkaktojë stres tek pronarët sepse ata shpesh nuk janë të vetëdijshëm se themelet e pronave të tyre janë në gjendje të keqe. 

Disa nga këta inspektorë janë befasuar aq shumë me gjetjet e tyre, saqë i kanë shpërndarë ato në internet. Një llogari në internet e menaxhuar nga inxhinierë nga një firmë e njohur në Los Anxhelos ka postuar disa nga këto fotografi dhe për hir të së vërtetës ato janë tronditëse. 


TË NGJASHME