HomeSociale

Në Shkodër dhe Dibër, akulli bëhet problematik

Edhe pse reshje dëboreShkodër nuk ka më, në qytet pasojat e tyre ndihentrotuare ku shumë qytetarë kanë rrëshqitur dhe janë drejtuar urgjencës së qytetit si pasojë e frakturave.

Ndërkohë, fshatrat Shalë, Shosh dhe Shllak mbeten të bllokuara. Po ashtu edhe rruga në drejtim të Thethit në Qafën e Thores, ku trashësia e dëborës e kalon 1 metër e gjysmë.

Me ngricat po përballen edhe banorët e Bulqizës. Qytetarët kërkojnë që të hidhet kripë.

Mes këtyre ngricave, dhjetra nxënës kanë udhëtuar me këmbë për në shkollë.


TË NGJASHME