HomePolitikë

Negociatat për Tiranën dhe Shkupin, ja qëndrimi i PPE

Partia Popullore Europiane është shprehur pro hapjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Evropia.

PPE i ka bërë thirrje Komisionit Evropian dhe gjithë familjes evropiane që të hapë negociatat për Tiranën dhe Shkupin.

“Të hapen negociatat për Tiranën dhe Shkupin. Joseph Daul, mbështet hapjen e negociatave. Politika e zgjerimit të BE, mjet për të sjellë paqe në kontinent”, thuhet ndër të tjera në letrën e PPE.


TË NGJASHME