HomePolitikë

Negociatat, PS mbledh Grupin Parlamentar

Është zhvilluar sot mbledhja e Grupit Parlamentar Socialist nën drejtimin e Taulant Ballës. Ky i fundit  ka kërkuar përgatijet për diskutimin e projekt rezolutës të Parlamentit të Shqipërisë për çeljen e negociatave, që do të diskutohet në seancën plenare të së enjtes. Gjithashtu pjesë e diskutimit ishte dhe situata e krijuar prej tërmeteve.

Situata e krijuar me tërmetin ishte gjithashtu pjesë e diskutimit. Balla ka falenderuar deputetët për angazhimin dhe të qëndruarit pranë njerëzve.


TË NGJASHME