HomeLajme

Nëna e 21 fëmijëve: Në 2020 mirëpresim beben 22

Nëna e familjes më të madhe në Britani tha se 2019-ta kishte qenë më i vështiri për familjen e tyre, për shkak të humbjes së dy personave të afërm në familje, si babai dhe vjehrra e saj.

Por 44-vjeçarja Sju Redford njoftoi që është sërish shtatzënë, dhe se do të mirëpresin fëmijën e 22-të në vitin 2020.

Kjo fëmijë, që pritet të lindë në pranverë, pritet ta barazojë familjen me 11 djem dhe 11 vajza.


TË NGJASHME