HomeUdhëtime

Nëse doni të jetoni të lumtur, shkoni në këtë vend!

Sipas një sondazhi të kryer nga Times Out dhe Tapestry Research, qyteti më i lumtur në botë ndodhet në Australi.

Për këtë sondazh u intervistuan 15.000 njerëz në 32 qytete të mbarë botës. Ata u pyetën për ushqimin, pijet, kulturën, takimet dashurore, udhëtimin, jetën në komunitet, etj.

Të dyja kompanitë nxorën përfundimin se qyteti më i lumtur në botë është Melbourne i Australisë.

Plazhet, parqet publike, restorantet e larmishëm dhe moti e bëjnë një nga vendet më të përkryera për të jetuar, gjatë gjithë vitit.


TË NGJASHME