HomeSociale

Nëse doni të shijoni borën e parë shkoni në Korçë, “vishet” e bardhë Juglindja e vendit

Ulja e temperaturave deri në 3 gradë  ka sjellë edhe reshjet e para të borës në juglindje të Shqipërisë.

Raportohet se deri tani ka rënë borë në malin e Gramozit në Kolonjë, në Mokër të Pogradecit, në Shtyllë, Dardhë dhe në malet e Voskopojës dhe Korçës.

Bora e parë e ka zbardhur të gjithë vendin siç mund ta shihni edhe në pamjet e mëposhtme.

Sakaq në fundjevë pritet një nditje e lehtë temperaturash.


TË NGJASHME