HomeShëndeti

Nëse flini të uritur, mud të shtoni peshë

Të qëndroni të uritur ka efekte negative në të mësuarit dhe në punë, gjithashtu mund të shkaktojë depresion. Studimet tregojnë që nëse flini të uritur mund të shtoni peshë.

Disa nga ne mendojnë që të flini të uritur është mirë sepse arrini të humbisni peshë. Por shkencëtarët vërtetuan të kundërtën, duke treguar që do të keni më shumë efekte anësore në qoftë se flini të uritur.

Mund të humbisni masë muskulore.

Për ata që janë munduar të fitojnë masë muskulore, të qëndruarit të uritur është një ide e gabuar.

Mund të fitoni peshë

Po, mund të keni efekte anësore, disa nga studimet thonë që mund të fitoni peshë nëse flini të uritur.

Nuk flini rehat

Stomaku juaj po lufton nga uria, dhe kjo ju shkakton jo rehati gjatë kohës së gjumit. Kjo vazhdon deri në mëngjes kur ju dëshironi të ushqeheni.

Keni më pak energji

Nëse vendosni të flini të uritur dhe me barkun bosh, do të zgjoheni me shumë pak energji dhe jo nuk ndiheni mirë. Kjo do të ndikojë në punën tuaj.


TË NGJASHME