HomeSociale

Nëse jetoni në këto lagje të Tiranës, OSHEE ka një njoftim të rëndësishëm

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar se të shtunën në disa zona të kryeqytetit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve.

Ndërprerje do të ketë në rrugën “Gaqo Tashko”, rrugën “Shyqyri Peza” dhe rrugën “Niko Avrami” pjesërisht gjatë intervalit kohor 09:00-15:00, ndërsa në rrugën “Mine Peza” pjesërisht gjatë intervalit kohor 09:30-14:30.


TË NGJASHME