HomeShowbiz

“Nëse ka xhelozi mardhënia lëkundet”, Eni Koçi flet për partnerin e saj

Eni Koçi tashmë e disa vite gëzonë një lidhje dashurie me këngëtarin Genc Prelvukaj, por si ka shkuar mardhënia mes çiftit gjithë këto vite na e ka treguar vet Eni.

Ajo u ka mundësuar ndjekësve t’i parashtrojnë pyetje për ato që dëshirojnë të dinë rreth jetës së saj.

Njëra nga pyetjet e ndjekësve ishte nëse këngëtarja ka xhelozi për partnerin e saj. Në përgjigjen e dhënë Eni thotë se nëse fillojnë xhelozitë atëherë lidhja fillon të lëkundet, dhe shton se nuk kanë probleme të tilla në lidhjen e tyre.

Kjo dhe mund të ketë qenë arsyeja e një lidhjeje të gjatë si ajo e Enit dhe Gencit.


TË NGJASHME