HomePolitikë

Nesër Komisioni për Reformën Zgjedhore, ja çfarë bën opozita

Ndërsa maxhoranca dhe opozita parlamentare do të mbledhin nesër komisionin e reformës zgjedhore, opozita do të mbledhë grupin e punës.

Të pyetur nga gazetari Osman Stafa nëse opozitë do të shkojë nesër në komisionin e reformës zgjedhore, PD deklaron se opozita është e angazhuar për këtë reformë dhe e ka shprehur vullnetin për të dhënë kontributin e saj. Pikërisht për këtë arsye nesër paradite do të mblidhet grupi i punës së opozitës së bashkuar.

“Opozita është thellësisht e angazhuar me Reformën Zgjedhore. Ne kemi bërë të qartë tek tryeza e organizuar nga OSBE që duam të japim kontributin tonë për reformën. Për këtë qëllim, nesër në orën 9:30, do të mblidhet grupi i punës së opozitës së bashkuar për reformën zgjedhore”, deklaruan burime nga zyra e PD.


TË NGJASHME