HomeTeknologji

Netflix rrit çmimet!

Netflix njoftoi së fundmi se do të fillojë të rrisë çmimet për abonimet e shërbimit. Të ardhurat shtesë, tha kompania, do të lejojnë Netflix për të shtuar më shumë shfaqje televizive dhe filma.

Ndërkohë që disa përdorues të SHBA kanë parë që faturat e tyre mujore po rriten, varësisht nga cikli i tyre i faturimit, të tjerët po marrin vetëm lajmërime për rritjen.

Çmimet po rriten në të gjithë kategoritë. Plani bazë do të rritet nga $ 8 në $ 9 në muaj. Plani standard me HD në dy pajisje do të shkojë nga $ 11 në $ 13 në muaj.

Çmimi i planit të abonimit premium do të rritet nga $ 14 në $ 16.

Ndërsa analistët besojnë se konsumatorët janë të gatshëm të paguajnë shumën shtesë për aq kohë sa titujt në katalog vazhdojnë të jenë emocionues.


TË NGJASHME