HomeLajme

Nga Londra në Tiranë me ZIL, 2600 km

Pas 20 vitesh në Angli, shqiptar Gent jakupi ka vendosur të kthehet në vend.

Por në mënyrën më unike të mundshme. Si duket jakupi i i larguar nga Shqipëria në 1998 ka nostalgji për kohën e Komunizmit ne vend pasi ka blerë një ZIL të ushtrisë ruse, me të cilin po përshkruan një distancë prej 2600″>2600 km nga londra drejt tiranes

Në këto momente apo po udhëton drejt tiranes dhe siç mund t’a shihni në galerinë e bashkëngjitru lajmit ai ka fotografuar veten dhe makinën në çdo vend ku ka kaluar


TË NGJASHME