HomeLajme

‘Ngec’ në vetting ish-kandidati për kryeprokuror (Emri)

Komisioni i Pavaruar i Kualifikimit ka marrë sot vendimin për shkarkimin e kryeprokurorit të Apelit në Durrës, Ferdinand Elezi. Elezi shfaqi probleme me pasurinë për shkak të blerjes së dy apartamenteve dhe mospagimit të taksës për fitimin nga qiraja e apartamentit pranë Komunës së Parisit.

Elezi ishte shprehur se pasurinë e ka vënë me punë ndërsa taksën për të ardhurat nga qiraja nuk e dinte se duhet t’i paguante dhe sapo është njohur me këtë fakt i ka paguar.

Kujtojmë që Elezi ka qenë dhe kandidat për Prokuror të Përgjithshëm.


TË NGJASHME