HomeShowbiz

Ngjashmëri e frikshme! Fansat gjejnë sozinë e Lady Gaga-s në Lojërat Olimpike

Një sportiste e taekwondo-s nga Jordania ka tërhequr vëmendjen e gjithë botës për ngjashmëritë e saj me Lady Gaga .

Julyana Al-Sadeq, 26 vjeç, po përfaqëson Jordaninë në Lojërat Olimpike të Tokios dhe tërhoqi shumë vëmendje në mediat sociale pasi konkurroi për ngjashmërinë e saj me këngëtaren dhe aktoren 35-vjeçare Gaga.

Gaga Daily, një nga faqet më të mëdha të fansave kushtuar Lady Gaga, shkroi në Twitter: “Pse është Lady Gaga në Olimpiadë?” Postimi mblodhi më shumë se 24,000 pëlqime nga njerëzit në internet.

Në mënyrë të ngjashme, njerëzit e tjerë ndanë imazhe të Al-Sadeq dhe bënë shaka se ishte Lady Gaga ajo që vendosi të konkurrojë.

“Mund të jenë njëqind njerëz në Olimpiadë dhe njëra prej tyre është Lady Gaga që konkurron për një medalje taekwondo,” shkroi një person.

“Kjo është Lady Gaga në Lojërat Olimpike të Tokios dhe askush nuk mund të më bindë ndryshe”, shkroi një person tjetër.

Lady Gaga ka listën e saj të gjatë të arritjeve, duke përfshirë edhe çmimin si gruaja e parë që fitoi një Academy Award, Grammy, BAFTA dhe Golden Globe të gjitha brenda një viti. Por shanset e saj për të arritur në Lojërat Olimpike dhe për të fituar një medalje mbeten të pakta.

Al-Sadeq garoi kundër atletes braziliane Milena Titoneli në kategorinë Taekwondo të grave me peshë të lehtë 57-67kg më 26 korrik, e cila ishte kur përdoruesit e mediave sociale fillimisht vunë re ngjashmëritë e saj me këngëtaren.

Momenti madje bëri që “Lady Gaga” të bëhej trendnë Twitter për pak kohë, me njerëzit që reagonin ndaj Al-Sadeq që po fotografohej në skenën globale të Olimpiadës Al-Sadeq humbi nga konkurrentja e saj Braziliane në Raundin 16, duke përfunduar kështu garën e saj gjatë Olimpiadës 2021.

Al-Sadeq më parë ka fituar medalje të arta për taekwondo gjatë Lojërave Aziatike 2018 dhe Lojërave Aziatike të Arteve Marciale të Brendshme 2017.

As ajo dhe as Lady Gaga nuk i janë përgjigjur publikisht krahasimit të njëri -tjetrit.


TË NGJASHME