HomeModa

Ngjyra e flokëve që dominon këtë dimër

Ndërsa ne të gjithë kërkojmë që në takimin e ardhshëm me parukieren të kemi disa sugjerime të sakta, në të vërtetë duhet të mendojmë specifikisht për ngjyrën që duam duke veçuar disa karakteristika.


Prej kohësh, ngjyra e flokëve nuk është një dhe e vetme. Ajo ka filluar të miksohet me një mori nuancash, të cilat, të tilla duhet të duken edhe në flokë.

Stilistët e flokëve, për sezonin e ftohtë këshillojnë ngjyra të ëmbla, ngjyra delikate dhe aspak të ashpra e të forta. Cila është ngjyra që do të dominojë këtë dimër? Flokët çokollatë.TË NGJASHME