HomeModa

Ngjyra jeshile e zënë, ideale për këtë sezon

Për këtë sezon, ngjyra që ka pikasur më së shumti është jeshilja e zënë .

Në rast se vishni këtë ngjyrë në punë, atëherë kujdesni që veshjen tjetër ta keni të bardhë.

Kështu dukeni elegante dhe me stil, pa bërë përpjekje të mëdha.

Nëse doni të visheni për mbrëmje, kujdesuni që jeshilja të jetë sa më e errët, apo ngjyrë ulliri.

Kombinoni me aksesore me shkëlqim.

Fundjava kërkon rehati dhe stil. Zgjedh një xhaket me figura dhe merrni aksesor shumëngjyrësh.

 


TË NGJASHME