HomeModa

Ngjyra më në trend e momentit

“Roza kuarc”, ngjyra që ka pushtuar botën e modës në veshje, dekor,dizajn grafik apo dhe sfonde publicitare.

Kjo ngjyrë ka pushtuar botën dhe është kthyer papritur në ngjyrën e preferuar dhe do të mbetet e tillë për një kohë shumë të gjatë.

Dizajnerët kanë propozuar kombinime të ndryshme të kësaj ngjyre,një version të butë dhe te sofistikuar. Ne mund të vendosim edhe në një aksesor, një shall, një rrip, ose një kuletë.

Ajo është ngjyra më e përdorur edhe në produktet kozmetike.

 

 

 


TË NGJASHME